Omdat hoogtebeelden aanspreken, boeien en doen verkopen !

Te hoog voor een hoogtewerker, te duur voor een helikopter, te veel wind voor een luchtballon? Sky-Media bereikt plaatsen die voor de gangbare middelen onbereikbaar zijn. We fotograferen, filmen met onbemande, vliegende drones (UAV). Ze zijn licht, geruisloos, wendbaar en opereren van op elke gewenste hoogte. En dat biedt unieke perspectieven. Letterlijk en figuurlijk.

Luchtfotografie woningmarkt

Bij een presentatie kan een luchtfoto het verschil maken bij de eerste selectie in het woningaanbod. Door gebruik te maken van een luchtfoto krijgt de klant een goed overzicht van de woning en van alle details. Tevens trekt zo'n foto de aandacht en nodigt uit om verder naar de woning te gaan kijken. 


360° Fotografie

Wij bieden professionele, hoge kwaliteitsfotografie in 360° panoramafoto’s van architectuur, vastgoed en interieurs, zowel voor particulieren als bedrijven.
Onze 360° panoramafoto’s worden genomen met een gespecialiseerd statief en een speciale Nikkor Fisheye 2.8 lens. Achteraf worden alle beelden bewerkt zodat ze getoond kunnen worden met een speciale 360° viewer op internet.

Huis & interieur fotografie

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. De interieurfoto's van uw project moeten de sfeer en gedachte uitstralen die u beoogde. 
Sky-Media houdt de services graag laagdrempelig. Geen blabla, geen moeilijke voorwaarden en geen hoge vergoedingen. Waar ik wel van houd is een klantgerichte, servicegevoelige aanpak.

 

Luchtfoto's van uw trouwdag

Als nieuw item zijn we vorig jaar (2013) begonnen met luchtfoto's in bruidsreportages, Op deze manier krijgen jullie een exclusief trouwalbum met unieke hoogtefoto's van jullie bruiloft en als extra nog een mooie hoogtevideo in HD erbij.